Odessa

From SeksiWiki
Jump to: navigation, search

Odessa (ukr. Одеса, Odesa, ven. Одесса) on kaupunki Etelä-Ukrainassa Mustanmeren rannalla, Odessan alueella. Se on Ukrainan kolmanneksi suurin kaupunki Kiovan ja Harkovan jälkeen. Odessan väkiluvuksi arvioitiin vuoden 2012 alussa noin miljoona asukasta. Odessa on Oulun ystävyyskaupunki vuodesta 1957.

Ymmärrä

Prostituutio on Ukrainassa laitonta, mutta sen valvonnan laiminlyönnin tähden erittäin laajalle levinnyttä. Lisäksi prostituutiosta ei voida pidättää, vaan siitä saa korkeintaan 250 hryvnian (vajaa 9€) sakon, jolloin 20-40€ tunnissa tienaavan prostituoidun on helppo ottaa “riski” vastaan.

Punaisten Lyhtyjen Alueet

Odessassa ei ole punaisten lyhtyjen alueita, mutta kadulta seuraa halutessaan löytää sitä Odessan sataman alueelta. Alue alkaa Tchaikovsky-kadulta ja jatkuu rantaan asti. Alueelta löytyy myös baari josta löytyy maksullista seuraa. Kokeile myös Deberovskaya-katua.

Prostituoidut ja Seksityöntekijät

Odessan laadukkaimmat prostituoidut veloittavat 90-180€ kahdelta tunnilta, mutta ilmaislehdistä voi löytää ilmoituksia joiden kautta 1.5 tuntia ilottelua irtoaa 45€ hintaan. Älä koskaan vieraile palveluntarjoajan asunnolla, sillä tapaaminen hotellilla onnistuu ongelmitta.

Odessassa on myös monia saunoja joita voi pyytää tarjoamaan seuraa. Vaikka toiminta onkin laitonta, on se Odessassa erittäin hyväksyttyä.

Eroottiset Hieronnat

Odessassa on monia hierontalaitoksia, ja vaihtoehtoja löytyy niin edullisimmastakin päästä kuin VIP-palvelua tarjoavista paikoista. Normaalisti hierojia on 4-10 kappaletta, ja suosittuja paikkoja on listattu alle:

Karaoke ja KTV

KTV ja karaoke on suosittua Aasiassa, eikä Odessasta löydy ainuttakaan palvelua tarjoavaa.

Yökerhot ja Baarit

Escort-palvelut

Parinvaihto

Odessassa ei ole parinvaihtoklubeja.

Fetissiklubit

Homot ja Lesbot

Homoseksuaalisuus on Ukrainassa laillista, mutta julkiset hellyydenosoitukset on silti parempi jättää väliin varmuuden vuoksi.


Transseksuaalit

Ukraina on huono vaihtoehto transseksuaalien etsintään ylipäätänsä, mutta ristiinpukeutujia saattaa homoklubeilta löytää ajoittain.


Seksuaalipalvelut Naisille

Yökerhoista ja baareista löytyy paljon sekä paikallisia miehiä että turisteja.

Seksikaupat

Hotellit

Pysy Turvassa

Suurin osa Odessan strippiklubeista on pelkkiä huijauksia, joiden tavoitteena on laskuttaa sinua mahdollisimman paljon mahdollisimman lyhyessä ajassa. Unohda siis nämä.


Lähimaat

Ukraina - Kiova

Puola - Varsova, Krakova

Venäjä - Moskova, Pietari