Venäjä

From SeksiWiki
Jump to: navigation, search

Venäjä (ven. Росси́я, Rossija), viralliselta nimeltään Venäjän federaatio (ven. Росси́йская Федера́ция, Rossijskaja Federatsija Ru-Rossiyskaya Federatsiya), on liittovaltio, joka sijaitsee itäisessä Euroopassa ja pohjoisessa Aasiassa. Maan pääkaupunki on Euroopan puolella sijaitseva Moskova. Nykyinen Venäjän federaatio perustettiin 1990-luvun alussa, kun Neuvostoliitto hajosi.

Prostituutio Venäjällä

Prostituutio on Venäjällä laitonta, mutta sakkojen liikkuessa 30-40 euron tietämillä on prostituoidun helppo maksaa mahdollinen sakko pois tunnin työllä. Tämän johdosta prostituutio etenkin suurkaupungeissa on erittäin laajalle levinnyttä.

Venäläisiä prostituoituja työskentelee myös useissa muissa maissa ympäri maailman, ja pelkästään Venäjällä arvioidaan olevan 700 000 - 3 000 000 prostituoitua.

Kymmenen suurinta kaupunkia

Homot ja Lesbot

Vaikka homoseksuaalisuus on Venäjällä laillista, on aihe suuri tabu ja asenteet homoseksuaaleja vastaan ovat hyvin negatiiviset. Vuodesta 2013 lähtien “homoseksuaalinen propaganda”, eli käytännössä julkinen keskustelu homoseksuaalisuudesta ja homoseksuaalien oikeuksista on kielletty, eikä poliisi välttämättä puutu homoseksuaalien kokemaan syrjintään tai rikoksiin.

Pysy Turvassa

Venäjä on yksi maailman korruptoituneimmista maista, mutta muutoin turistien suosimat suurkaupungit eivät juurikaan eroa turvallisuudeltaan muista suurista Euroopan kaupungeista. Tavanomaista varovaisuutta tulee noudattaa.

Väärennetty alkoholi saattaa olla hengenvaarallista (sisältää metanolia), ja HIV-tartunnat etenkin prostituoitujen, nuorten aikuisten sekä huumeiden käyttäjien joukossa on jatkuvassa kasvussa.

Lähimaat