Ukraina

From SeksiWiki
Jump to: navigation, search

Ukraina (ukr. Україна, Ukrajina) on valtio Itä-Euroopassa. Ukraina on pinta-alaltaan Euroopan toiseksi suurin ja samalla kokonaan suurin Euroopassa oleva maa ja väkiluvultaan seitsemänneksi suurin valtio. Ukrainan rajanaapureita ovat idässä Venäjä, pohjoisessa Valko-Venäjä ja lännessä Puola, Slovakia, Unkari, Romania ja Moldova. Etelässä maa rajoittuu Mustaanmereen. Ukrainan pääkaupunki on Kiova. Toiseksi suurin kaupunki on Koillis-Ukrainassa sijaitseva Harkova. Myös Mustanmeren rannalla sijaitseva noin miljoonan asukkaan Odessa on merkittävä kulttuuri-, tiede- ja teollisuuskeskus.

Prostituutio Ukrainassa

Prostituutio on Ukrainassa laitonta, mutta laajalle levinnyttä ja pääosin sen olemassaoloon ei viranomaistaholta puututa.

Maksullisen seuran löytäminen netistä on vaivatonta, ja vaikka venäjän tai ukrainan puhuminen onkin eduksi, pelkällä englannilla pärjää välttävästi.

Kymmenen suurinta kaupunkia

Homot ja Lesbot

Homoseksuaalisuus on Ukrainassa laillista.

Pysy Turvassa

HIV on varsin laajalle levinnyttä Ukrainassa, ja jopa 1.5% aikuisväestöstä kantaa tartuntaa.

Etenkin Kiovassa tavalliset turistihuijaukset ovat normaaleita, ja muiden Itä-Euroopan maiden tapaan tuntemattomiin luottaminen baareissa johtaa yleensä ongelmiin.

Lähimaat