Helsinki

From SeksiWiki
Jump to: navigation, search

Helsinki (ruots. Helsingfors) on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Se sijaitsee Suomenlahden pohjoisrannalla Uudenmaan maakunnan keskiosassa. Helsinki on Suomen kulttuurillinen, hallinnollinen, poliittinen ja liike-elämän keskus, monen suuren yrityksen kotikaupunki ja maan suurin työnantaja.

Kaupungin asukasluku on 627 866 ja Helsingin keskustaajaman väkiluku on 1 193 187, joten se on väkiluvultaan Suomen suurin ja Pohjoismaiden kolmanneksi suurin kunta ja kaupunkialue. Helsinki ja sen lähikunnat muodostavat 1,4 miljoonan asukkaan Helsingin seudun metropolialueen.

Ymmärrä

Prostituutio itsessään on Suomessa laillista (julkinen tarjoaminen on kiellettyä), mutta organisoitu prostituutio (bordellit ja muu paritus) on laitonta. 69% Helsingin prostituoiduista on ulkomaalaisia.

Seksiseuraa löytää Helsingistä helposti myös maksutta, sillä paikallisten naisten innokkuus yhden yön juttuihin on suhteellisen korkeaa. Helsingin keskustasta löytyy useita baareja ja yökerhoja, ja kesäisin myös puistoista voi löytää seuraa. Maanantai ja tiistai ovat yleensä viikon hiljaisimpia päiviä.

Punaisten Lyhtyjen Alueet

Kallion kaupunginosasta löytyy useita hieromoita joista seksipalveluita voi ostaa, ja suurin osa löytyy Helsinginkadun ja Vaasankadun väliltä. Vaasankadulla on myös noin seitsemän privaattia, joissa 20-50€ hintaan pääsee privaatteihin stripparin kanssa masturboimaan. Suurin osa strippareista myy myös lisäpalveluita.

Aleksis Kiven kadulta saattaa myös ajoittain löytyä katuprostituoituja, mutta 90-luvun kulta-ajat ovat jo menneet ja suurin osa tarjonnasta löytyykin netistä. Vanhoja venäläisiä ja huumekoukussa olevia suomalaisia saattaa kuitenkin löytää seurakseen 50€ hintaan, tai suihinoton 20€.

Prostituoidut ja Seksityöntekijät

Helsingissä, kuten muuallakin Suomessa, prostituoituja on helpointa hakea netin kautta. Suurin osa prostituoiduista toimii yksityisasunnoista Kampissa, Punavuoressa, Kalliossa ja Töölössä. Myös Espoon Leppävaarasta löytyy ajoittain tarjontaa.

Thaihieromot ovat Suomessa varsin suosittuja, ja niitä löytyykin etenkin Kallion alueelta.

Eroottiset Hieronnat

Suomessa on 200 hieromoa, ja niistä 54 sijaitsee Helsingissä. Jokaisesta kaupunginosasta löytyy hieromo, mutta suurin keskittymä niitä on Kalliossa. Hieronta on yleensä varsin mitätöntä ja maksaa 25-35€ puolelta tunnilta tai 50-60€ tunnilta, eikä ekstrapalveluiden tilaamattomuus välttämättä johda edes hieronnan loppuun viemiseen. Käsitöitä voi saada neuvoteltua 20€ hintaan, mutta yleensä hinnat alkavat 50€ - seksiä ei alle 100€ hintaan tunnu saavan mistään.

Karaoke ja KTV

Helsingissä on useita karaokepaikkoja, muttei aasialaisia KTV:itä, vaan ihmiset menevät laulamaan karaokea ja iltaa istumaan. Näistä paikoista seuran hakeminen on täysin turhaa, ja yhden yön juttuja paikallisista on parempi hakea ihan “tavallisista” baareista. Mikäli oikeasti osaa laulaa, voi omia mahdollisuuksiaan toki kasvattaa.

Yökerhot ja Baarit

Escort-palvelut

Parinvaihto

Suomalaiset ovat varsin avomielisiä seksin suhteen, ja yli 80% suomalaisista naisista pitää yhden yön juttuja ihan soveliaina, eikä kimppakivakaan ole täysin poissuljettu idea useimmille. Helsingistä ei kuitenkaan löydy suureltikaan parinvaihtoon keskittyneitä paikkoja, mutta Villi Iran parinvaihtobileet tunnetaan halki suomen.

Lentokentän läheisyydestä löytyvä Flamingo Spa sisältää K20-alueen jossa ei sallita alastomuutta tai seksiä, mutta uima-altaissa on useita pariskuntia hyväilemässä toisiaan ja tunnetta nostattamassa. Sisäänpääsymaksu 18-24€, kuusi saunaa sekä alkoholitarjoilu.

Fetissiklubit

Homot ja Lesbot

Transseksuaalit

Helsingissä on kymmenkunta ympärivuotista transseksuaalia, joista noin viisi on thaimaalaisia. Paikalliset transtytöt ovat halvempia, ja veloittavat tavallisesti 100-120€ puolelta tunnilta, mutta neuvotteluvaraakin voi olla. Kansainväliset seksityöntekijät (Brasilia, Espanja, Italia) veloittavat käytännössä aina 150€ puolelta tunnilta, ja 250€ tunnilta.

Seksuaalipalvelut Naisille

Seksikaupat

Hotellit

Suurin osa hotelleista sallii yövieraat, mutta silti lienee helpointa vuokrata käyttöönsä yksityisasunto esimerkiksi AirBnB:n kautta.

Pysy Turvassa

Helsinki on yksi maailman turvallisimmista kaupungeista, ja vaikka juopuneet saattavatkin olla hieman aggressiivisia, heistä ei tarvitse turhaan välittää. Prostituoitujen kanssa kannattaa luonnollisesti käyttää maalaisjärkeä, mutta suuria riskejä ei ole.

Yleinen hätänumero on 112.

Lähimaat

Suomi - Turku, Tampere

Ruotsi - Tukholma, Göteborg, Malmö

Norja - Oslo

Tanska - Kööpenhamina

Venäjä - Moskova, Pietari

Viro - Tallinna

Latvia - Riika