Alankomaat

From SeksiWiki
Jump to: navigation, search

Alankomaat (holl. Nederland), myös Hollanti, on valtio läntisessä Euroopassa. Yhdessä Curaçaon, Sint Maartenin ja Aruban kanssa se muodostaa Alankomaiden kuningaskunnan. Maa on myös yksi Euroopan unionin perustajavaltioista.

Prostituutio Alankomaissa

Prostituutio on Alankomaissa dekriminalisoitua, mutta vain bordelleissa työskenteleville prostituoiduille. Kondomien käyttö ja turvaseksi on yleistä tämän ansiosta, ja prostituoidut yleensä tarjoavat nämä välineet aktin hintaan sisältyen.

Katuprostituutio on laitonta, ja prostituutio ylipäätään keskittyy lähinnä Amsterdamin punaisten lyhtyjen alueille.

Kymmenen suurinta kaupunkia

Homot ja Lesbot

Alankomaita pidetään yhtenä maailman homoystävällisimmistä maista, eivätkä julkisetkaan hellyydenosoitukset aiheuta kummastusta. Väkivaltaisuudet homoseksuaaleja kohtaan ovat harvinaisia.

Pysy Turvassa

Alankomaat on pääasiassa varsin turvallinen maa, mutta suurkaupungeissa sekä turistialueilla kannattaa noudattaa normaalia varovaisuutta. Väkivaltarikokset ovat harvinaisia, mutta näpistykset ja pyörävarkaudet mahdollisia. Tietyt kaupunginosat ovat myös sellaisia joissa liikkumista ei suositella, mutta turisti ei todennäköisesti eksy näistä yhdellekään.

Lähimaat