Afrikka

From SeksiWiki
Jump to: navigation, search

Afrikka on maailman toiseksi suurin maanosa. Sen pinta-ala on 30 065 000 neliökilometriä, joka on 20,3 prosenttia Maan maapinta-alasta. Afrikan yli miljardi asukasta muodostaa noin 14,8 prosenttia ihmiskunnasta.

Afrikka on luonnonvaroiltaan vauras, mutta taloudeltaan köyhä maanosa. Afrikassa kulminoituvat monet maailman pahimmista ongelmista, kuten köyhyys, AIDS, ruoan ja veden puute ja huono hallinto. Afrikkalaiset kärsivät vuosisadan siirtomaajärjestelmästä ja tätä ennen orjuudesta. Pääosa maaosan maista itsenäistyi 1960-luvulla. Sodat, epävakaus ja väestönkasvu koettelevat maanosaa nykyäänkin.

Prostituutio Afrikassa

Vaikka seksiturismi on pääasiassa suuntautunut aikaisemmin Aasiaan ja Eurooppaan, kasvattaa Afrikka omaa asemaansa hiljalleen etenkin naisten keskuudessa. Yksi suosituimmista kohteista on Kenia, johon suuntaa vuosittain tuhansia seksituristeja nauttimaan seksin laajasta kirjosta. Etenkin pääkaupunki Mombasa on suosittu kohde.

Muihin niin miesten kuin naistenkin suosimiin kohteisiin lukeutuvat sekä Marokko että Gambia, joista kumpikin löytyy naisten suosimien seksiturismikohteiden TOP 10 -listalta. Myös Egypti ja Tunisia kasvattavat suosiotaan naisten keskuudessa.

Maat ja alueet

Itä-Afrikka

Keskinen Afrikka

Pohjois-Afrikka

Etelä-Afrikka

Länsi-Afrikka